Amic lector, amiga lectora encetem aquest bloc, amb petits nuclis de cent paraules que volen recrear els personatges, les actituds i les vivències que poblen un centre escolar, veritable calidoscopi efervescent, microcosmos que reprodueix en miniatura la complexitat del món exterior, univers febril i múltiple on escenifiquem dia rere dia els nostres esforços, les nostres angoixes, els nostres somnis.

dijous, 14 d’octubre del 2010

2 - LA DIFÍCIL COHERÈNCIA

Ho va resumir molt bé el seu tutor a la reunió del grup docent: “És el veritable líder de la classe”. Amb el seu posat seriós i transcendent, amb la paraula mordaç sempre a punt, encapçala totes les mogudes, totes les manifestacions, totes les reclamacions que tenen lloc entre els murs del centre. Les paraules compromís, solidaritat, repressió, llibertat, ètica... brollen amb contundència dels seus llavis quan ataca els totalitarismes, censura la globalització, blasma la hipocresia, defensa l’ecologia, propugna reciclatges... Ara entra a l’aula, s’asseu al seu lloc, i treu la minúscula “xuleta” que l’ajudarà a aprovar l’examen de matemàtiques.

3 comentaris:

  1. Si, si, tens tota la raóa cada classe hi ha una "matxote", és a dir el xulo el flipat de la classe, je je m'encanten les històries de vegades me les llegeixo tres o quatre vegades seguides!!!!

    ResponElimina
  2. Doncs s'agraeix el comentari. Sempre és agradable saber que se'n pensa. I si és positiu encara més.

    ResponElimina
  3. No és per res però a mi també m'agrada participari opinar!!!!!
    Gràcies!!!!

    ResponElimina